Az OrionDental célja a legmagasabb színvonalú fogászati ellátás biztosítása. High-tech módszerek és anyagok használata mellett törekszünk arra, hogy a prémium fogászati ellátás mindenki számára elérhető legyen és pácienseink elégedetten távozzanak klinikánkról!

Ismerje meg kollégáinkat 

Ismerje meg klinikánkat

Nézze meg referenciáinkat

Rengeteg okot tudunk felsorolni, hogy miért az OrionDental szolgáltatásait válassza:

  1. Magasan képzett szakembereink a legmodernebb, 3 dimenziós diagnosztikai eljárások használata mellett készítik kezelési tervét, így biztos lehet benne, hogy az Önnek tökéletesen megfelelő megoldást választják ki és valósítják meg.
  2. Orvosaink mindegyike legalább 10 éves tapasztalattal rendelkezik, napi szinten végeznek komplett szájrehabilitációkat, így nincs az a helyzet, amire ne lenne megoldásunk.
  3. Klinikánkon minden elvégzett kezelésre írásos garanciát vállalunk. A fogászati tömésekre, inlayekre és koronákra 3 év garanciát, a beültetett fogászati implantátumokra pedig élethosszig tartó garanciát adunk.
    Tudjon meg többet garanciális feltételeinkről kattintható, árlista/garancia aloldalra mutasson
  4. Klinikánk Budapest családias részén, nyugodt környezetben, a Pasaréti úton található.
  5. Minden kezelésnél célunk, hogy a végeredmény egy esztétikában és funkcióban is tökéletes fogazat legyen, és pácienseink a beavatkozás végeztével újra felhőtlenül tudjanak mosolyogni.

Töltse ki a regisztrációs űrlapunkat, hogy kollégáink segíthessenek fogászati problémájának megoldásában!