Orvosainknak sok éves tapasztalata van az implantátumok beültetése, a csontpótló beavatkozások elvégzése illetve a fogpótlások, koronák, hidak és porcelán héjak készítése területén.

Magasan képzett specialistáink segítségével minden fogászati problémára tudunk megfelelő megoldást biztosítani az Ön igényeinek megfelelően.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi mércével mérve is a legmodernebb anyagokat és technikákat használjuk, így biztosan állíthatjuk, hogy a páciensek prémium szintű ellátásban részesülnek klinikánkon. A különböző fogászati szakterületek specialistáinak összehangolt munkája révén a szájsebészeink és protetikusaink minden esetben a tökéletességre törekszenek.

Csapatunk

Dr. Erdélyi Fruzsina

konzerváló fogászat és fogpóltástan szakorvosa

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2008-ban Summa cum laude minősítéssel. Az egyetem elvégzése után az Egyesült Királyságban praktizáltam, majd Magyarországra hazatérve letettem a Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát.

Fogorvosi pályafutásom során több kiváló magánorvosi rendelőben dolgoztam, ahol mind a magyar, mind a külföldi páciensellátásban széleskörű szakmai tapasztalatra tettem szert.

A Torinói Egyetemen az esztétikai fogászat és az endodontia (gyökérkezelések) területén fejlesztettem tudásomat.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a komplex szájrehabilitációk, az esztétikai fogászati beavatkozások és az implantátumokra épülő fogpótlások tervezése és készítése áll.

dr-kelemen-mate

Dr. Kelemen Máté

dento-alveoláris sebész szakorvos

1989.04.17-én születtem, Debrecenben. Általános és középiskolai tanulmányaimat Szolnokon végeztem, ezt követően 2012-ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.

2012 és 2016 között a Debreceni Egyetem Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Tanszékén töltöttem rezidens éveimet, ahol 2015-ben dentoalveoláris sebészeti szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel. Ezt követően számos magánrendelőben, illetve saját praxisomban végeztem szájsebészeti szakellátást.

Szakterületem az implantológia és a különböző csontpótló eljárások. Különböző hazai és nemzetközi tudományos konferenciák rendszeres résztvevőjeként igyekszem szakmai tudásomat a lehető legmagasabb szinten tartani.

Szabadidőmben szívesen sportolok és horgászok.

dr-nemeth-bertalan

Dr. Németh Bertalan

dento-alveoláris sebész szakorvos

Egyetemi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, egy félévet tanultam a stockholmi Karolinska Institute-on. 2010-ben summa cum laude minősítéssel diplomáztam.

2015-ben dentoalveoláris sebész szakorvos képesítést szereztem az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán, ahol jelenleg is oktatok. Ezután fogászati turizmusban dolgoztam Budapesten és Londonban szinte kizárólag szájsebészeti beavatkozásokat végezve.

2018-ban megkaptam a legnagyobb fogászati implantológiával foglalkozó nemzetközi szervezet (International Team for Implantology – www.iti.org) ösztöndíját, amelyet mindösszesen 20 szerencsés kiválasztott nyerhet el évente az egész világon. Ennek köszönhetően eltölthettem egy évet a mexikóvárosi UNAM (National Autonomous University of Mexico, Faculty of dentistry, Postdoctoral and Research Division) klinikáján.

Jelenleg az Arc- Állcsont Szájsebészeti és Fogászati Klinikán oktatok. Angolul és spanyolul beszélek.

dr-szendrei-balazs

Dr. Szendrei Balázs

konzerváló fogászat és fogpóltástan szakorvosa, MOM Master of Implantology

A Debrecei Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem Summa cum laude minősítéssel. Diplomám megszerzése után évekig dolgoztam párhuzamosan Budapesten és Mosonmagyaróváron, ahol elsősorban külföldi betegellátásban vettem részt. Így gyorsan napi szintű rutinra tettem szert a komplex szájrehabilitációk területén.

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámat a Semmelweis Egyetemen szereztem kiváló minősítéssel, majd a németországi International Medical College posztgraduális képzése keretein belül Master of Oral Medicine in Implantology (M.O.M) implantológiai mestervizsgát szereztem.

Szakterületeim közé elsősorban a teljes szájrehabilitációk, az implantációs fogpótlások valamint az esztétikai fogászati beavatkozások tartoznak.

Szabó Mónika

dentálhigiénikus

Boros Edina

dentálhigiénikus

Illés-Czikkely Nóra

dentálhigiénikus

Tóth Mária

ügyfélszolgálati munkatárs

Sitkei Petra

ügyfélszolgálati munkatárs

András Eszter

recepciós

Dóczi Mária

recepciós