Az OrionDental fogászati klinika Budapest nyugodt, mégis központi részén a 2. kerület szívében található. 2 tágas, jól felszerelt rendelőnk gondoskodik az Önök maximális kényelméről. Családias légkörben, a legmodernebb technikák használata mellett igyekszünk pácienseink minden fogászati problémájára gyors és hosszútávú megoldást találni. Munkatársaink egytől egyig saját szakterületük megbecsült specialistái, a különböző szakterületek összehangolt munkája révén pedig képesek vagyunk Önnek prémium színvonalú fogászati ellátást biztosítani.

Gondoskodunk a kényelméről a kezelések alatt!


Bármilyen jellegű kezelésről is legyen szó, a beavatkozás rendelőnkben teljesen fájdalommentes.
Amennyiben a legkisebb diszkomfort-érzést tapasztalja, orvosa azonnal félbe szakítja a kezelést és változtat a kezelés vagy újra érzésteleníti, amennyiben az szükséges.
Speciális esetekben (elsősorban ha a páciens retteg a fogászati/szájsebészeti beavatkozástól) lehetőség van arra, hogy a kezelés intravénás szedáció mellett történjen.

A kezelés alatt a specialistánk minden egyes lépésről részletesen tájékoztatja, így folyamatosan tudja, éppen mi történik Önnel a fogászati székben.

Töltse ki jelentkezési formulánkat, hogy kollégánk kapcsolatba léphessen Önnel!