Implantátum:

Chris

Chris 31 éves angol páciens. Rendszertelen életmódja és hanyag szájápolási szokásai miatt a 30. születésnapjára csak néhány foga maradt, azok is menthetetlen állapotban.
Amikor felkereste a klinikánkat, már egyáltalán nem tudott enni az állandó állkapocs-fájdalmai miatt. Dr. Erdélyi Fruzsina az elkészült 3D CT alapján kezelési tervet készített: a megmaradt fogakat a nagy méretű gyulladás miatt el kellett távolítani.

A foghúzásokkal egy időben felül 4, alul 6 db implantátumot kapott, és ideiglenes fogsorok is készültek 5 nap alatt.
Ezután 4 hónapig gyógyultak az implantátumok, majd elkészültek a végleges pótlások: felül a 4 Nobel Biocare implantátumon elhorgonyzott stéges fogsor, alul a 6 db implantátumra rögzített híd.

Chris élete a pótlások elkészülte óta gyökeresen megváltozott. Újra mer ismerkedni, és minden gátlása teljesen megszűnt.

Daniel

Daniel 54 éves kamionsofőr. Gyerekkora óta rosszak voltak a fogai, mire a klinikánkra került, már minden foga hiányzott.
A CT felvétel alapján a pácienssel egyetértésben úgy döntöttünk, hogy 4-4 db Alpha Bio implantátumot ültetünk be az alsó és felső állcsontba is.
Az operáció 2 x 1,5 órát vett igénybe, 5 nap alatt ideglenes fogsorok készültek. 3 hónap gyógyulási idő után a 4-4 implantátumra stéges fogsorok készültek 9 munkanap alatt.
Ezek az implantátumos fogsorok tökéletes stabilitást biztosítanak a páciensnek, így Daniel a kezelés 2. hetének végére újra tudott steaket enni, ami a legfőbb vágya volt.

Ibrahim

Ibrahim egy francia páciensünk, aki korábban kivehető fogsorokat viselt alul és felül is. A nagy szájpadlás-rész miatt viszont a felső fogsorát egyáltalán nem tudta hordani.
Folyamatosan hányingert, öklendezést okozott neki a fogsor szájpadlás-része, emellett a stabilitással is gondok voltak.
Ragasztó nélkül a fogsorok mozogtak, beszéd közben folyamatosan azon izgult, hogy kiesik szájából a pótlás. Emiatt végső elkeseredésében kereste fel klinikánkat.
Alulra és felülre is implantátumokon rögzített stéges fogsort kapott, amivel maradéktalanul elégedett. Fogsorai nem mozdulnak el sem rágás, sem beszéd közben.
A felső szájpadlás-rész nélküli fogsornak hála gondtalanul tudja viselni fogpótlásait.

Garreth

Garreth angol szinkronszínész, akinek a fogai állapota jó ideje zavarta a hangképzését és általános egészségügyi állapotát egyaránt.
Munkája miatt a kivehető pótlás kizárt, hiszen a fogsorok által megváltozna a hangképzése, beszéde.
2 oldali felső csontpótlással egy időben felülre a rágórégióba mindkét oldalra prémium minőségű, svájci Straumann implantátumokat ültettünk be.
Alul a rágózónában 2-2 implantátumot kapott. 6 hónap gyógyulási idő letelte után a frontfogaira fémmentes cirkónium koronák, míg az implantátumokra fémkerámia koronák készültek.

Mark

Mark ist ein englischer Patient bei uns, der sich in seinem ganzen Leben nach weißen Zähnen gesehnt hat. Sein Fall ist unregelmäßig, weil er früher eine andere ungarische Zahnklinik besucht, hat, wo er Implantate bekommen hat. Aber er war mit der Patientbetreuung nicht zufrieden.
Auf den Rat von seinem Freund hat er so entschieden, dass er die Behandlung in der Zahnklinik Centrocc Dental beenden möchte. Er hat diese Entscheidung nicht bereut, und hat die Klinik seinen alten Traum verwirklicht.
Auf seine Implantate haben wir durch Frau Dr. Erdélyi insgesamt 24 Stück Metallkremaik Kronen bearbeitet.

Alaein

Alain egy Svájcból érkezett páciensünk. A fogait az évek alatt a rengeteg stressz miatt teljesen elcsikorgatta, harapása megsüllyedt. Fogai széttörtek, a bal alsó fogait el kellett távolítani gyulladás miatt.
Első lépésben klinikánkon Dr. Szendrei Balázs eltávolította a menthetetlen fogakat, és 5 nap alatt ideiglenes fogsor készült a páciensnek.
3 hónap gyógyulás után Alain a második budapesti látogatás alkalmával 2 napot töltött a klinikánkon. Megkapta az alsó 4 db Nobel Biocare implantátumot, majd a másnapi sebkontroll után haza is utazhatott.
A 3. budapesti vizitre újabb 3 hónapot kellett várni.
Az implantátumok becsontosodása után 8 nap alatt alul-felül minden fogára koronát készítettünk, visszaállítva az eredeti harapási magasságot és rágófunkciót.

Simona

Simona egy svájci páciensünk. Gyerekkora óta retteg a fogorvostól, egy iskolafogászati élmény miatt 9 éves kora óta nem járt fogászaton.
A 40. születésnapján férje unszolására elhatározta, hogy rendbehozatja a fogait. Unokatestvére korábban már a Orion Dental szolgáltatásait választotta.
Mivel kizárólag jó dolgokat hallott a klinikáról, nem volt nehéz a választás. A CT felvétel és kívánságai alapján Dr. Erdélyi Fruzsina elkészítette a kezelési tervét.
A terv alapján felül 4 darab Alpha Bio implantátumot kapott az első kezelés alkalmával, ami 2 napot vett igénybe.
3 hónap gyógyulás következett, mely leteltével felül a saját fogaira és implantátumaira rögzített koronákkal pótoltuk a foghiányait és megoldottuk esztétikai problémáit.
Alul a saját fogain rögzített koronákat kapott. A második kezelés 28 darab fémkerámia korona elkészítésével 10 napott vett igénybe. Simona pedig új mosollyal lepte meg magát a 40. születésnapjára.

Korona:

Gustav

Gustav 51 éves könyvelő, Svájcban él. Racionálisan gondolkodik, pénzügyeit is felelősségteljesen, körültekintően kezeli, alaposan megfontolja, hogy mire mennyi pénzt költ.
Aggódva nézte végig a svájci fogászatok árlistáit, az ő bevételeihez mérten igencsak drágának tartotta őket, emiatt is halogatta sokáig a fogai kezelését.
Fia informatikus, aki egy vasárnapi családi ebéd után győzte meg, hogy az interneten ne csak a hazai fogászatokat keresse, hanem legyen nyitott más európai klinikákra is, ahol minőségben ugyanolyan, vagy még jobb ellátást kaphat, mint odahaza.
Gustav így talált rá a Orion Dentalra, jelentkezett az ingyenes állapotfelmérésre, ahol azonnal szimpatikusnak találta a kezelőorvost, a kapott kezelési terv áraival pedig igencsak elégedett volt.
Nem halasztotta tovább a dolgot, megvette repülőjegyét Budapestre, és 2 hét múlva már meg is kezdte a kezelését nálunk.
Hiányzó fogai pótlását és az általánosan rossz állapotban lévő fogainak kezelését fémkerámia hidakkal illetve koronákkal oldottuk meg, mindehhez csupán két hétre volt szükség.
Gustav azóta bátran mer mosolyogni, és mivel sokat spórolt azon, hogy a svájci rendelők helyett nálunk készültek a fogpótlásai, az ezévi költségvetésbe még az is belefért, hogy a családját meglepje egy spanyolországi nyaralással.

Peter

Péter egy pékséget vezet, szabadidejében imád sárkányrepülőzni.
Egy balszerencsés hétvégén azonban Péter balesetet szenvedett leszállás közben. Néhány apróbb sérüléssel megúszta a dolgot, azonban két felső frontfoga letörött.
Szülei évek óta a Orion Dental páciensei, emiatt 2017 augusztusában habozás nélkül hozzánk fordult. Dr. Szendrei Balázs megvizsgálta a törött fogakat, röntgeneket készített, és arra a megállapításra jutott, hogy sajnos ezt a két sérült foggyökeret ki kell húzni.
Azonban megnyugtatta Pétert, hogy egy ideiglenes híddal már 1 napon belül el tudja tüntetni a foghiányt, így a foghúzás utáni 2 hónapos gyógyulási időre sem marad fogak nélkül.
Ugyanakkor felhívta Péter figyelmét, hogy több szuvasodás, illetve hiányzó fog is található a szájában, amik megoldására készített egy kezelési tervet.
Péter átgondolta a tervet, és beismerte, hogy az alsó kesze-kusza fogai is kifejezetten zavarják, és ha már egy ilyen átfogó tervbe belevág, szeretné, ha azokat is szabályossá, széppé alakítanánk.
Így, amikor letelt a 14 hetes gyógyulási idő, 2017 októberben Péter eljött a második vizitre, amikor alulra és felülre összesen 28 fémmentes koronát készítettünk neki 12 nap alatt.
Péter azóta ismét sárkányrepülőzik, viszont minden repüléshez gondosan felrakja a fogvédő sínjét.

David

David egy angol páciensünk. Néhány évvel ezelőtt a lakóhelyén, Birminghamben eltávolították a felső frontfogát, azóta kivehető fogsort hordott.
A fogsorral soha nem volt igazán elégedett, de a fogászati kezelések magas költsége miatt nem akart komolyabb kezelésbe belevágni.
Több helyről is hallott a magyar fogászati ellátás magas színvonaláról, így úgy döntött, hogy tesz egy próbát. A Orion Dentalra ajánlás útján talált rá, egy barátja évekkel ezelőtt kezeltette magát a rendelőnkben.
Davidnek panoráma röntgen alapján kezelési tervet készített Dr. Erdélyi Fruzsina. A kiterjedt terv David esztétikai és funkcionális problémáira is megoldást nyújtott.
Mindössze egyetlen alkalommal kellett Budapestre utaznia, 10 napra. A 10 nap alatt Dr. Erdélyi 24 fémkerámia koronát készített David számára az angol árak töredékéért.
Azóta David egész családja a Orion Dental páciense, aminél azt gondoljuk, nem kell nagyobb elismerés.

Clive

Clive Angliából érkezett hozzánk 2016. decemberében. Korábban amatőr boxoló volt, ami erősen megviselte a fogait, 50 éves korára jópár fogát elveszítette, és a meglévők is sok helyen letörtek, elszíneződtek.
A Orion Dentalnál Budapesten töltött 10 napos kezelés során Clive régi álma teljesült, hófehér, tökéletes mosolyt varázsolt neki Dr. Erdélyi Fruzsina 18 fémkerámia korona segítségével.

Bianca

Bianca egy svájci páciensünk. Zürichi rendelőnket annak a reményében kereste fel, hogy megoldást tudunk neki nyújtani az elszíneződött, tömött fogai okozta esztétikai problémákra.
Zürichben panoráma röntgent készítettünk, mely alapján 10 fémmentes cirkónium koronáról készült terv Bianca számára.
A kezeléshez 5 napot töltött Budapesten a Orion Dental rendelőjében, és a kezelés végezte óta újra magabiztosan tud mosolyogni.

Anita

Anita egy kedves magyar páciensünk, cukrászmester. A Orion Dentalba nővére ajánlására jött el.
Fogait évek óta elhanyagolta, így nem lepődött meg, amikor Szendrei doktor úr egy átfogó kezelési tervet vázolt fel neki a röntgenfelvétele kiértékelésekor.
Az íny gyulladása miatt több lépésben, alapos fogkőeltávolítást és ínytasak-tisztítást végeztünk, ami után az előkészítő lépések következtek: 6 fogát gyökérkezelni kellett, majd minden alsó és felső fogára cirkónium koronákat készítettünk.
Anita nagyon elégedett az eredménnyel, visszanyerte önbizalmát és mióta Dr. Szendrei Balázs csodás mosolyt varázsolt neki, több cukrászversenyre benevezett, ahol kiváló helyezéseket ért el.
A Centrocc csapata is sokszor kapott kóstolót Anita remekműveiből, amit ezúton is köszönünk! 🙂

Sofie

Sofie 43 éves norvég páciensünk. Évek óta aggódva figyelte, hogy fogai kopnak, rövidülnek, ezzel egyre idősebb megjelenést kölcsönözve neki. Kesze-kusza alsó fogai gyermekkora óta zavarták, bal oldali alsó foghiánya pedig az evésben okoztak problémát. Ezek miatt keresett fel bennünket.
Sofienak csupán egy alkalommal kellett Budapestre utaznia, hogy mosolyát tökéletesre alakítsuk: 10 nap alatt felülre 14 fémmentes koronát, alulra egy négy tagú fémmentes hidat és 10 cirkónium koronát készítettünk.
Sofie azt jelezte vissza, hogy 20 éve nem érezte ilyen jól magát a bőrében, mint most és élete egyik legjobb döntésének érzi, hogy belevágott fogászati kezelésébe a Orion Dentalnal.

Heinz

Heinz elkeseredetten, azzal a meggyőződéssel jelentkezett 2015-ben a zürichi konzultációnkra, hogy az ő 25 éve koronázott, illetve teljesen elkopott fogait mind ki kell húzni és fogsorokat fog kapni.
Dr. Szendrei röntgenfelvételt készített és megcáfolta Heinzt, ugyanis korántsem voltak olya rossz állapotban fogai, hogy azokat el kelljen távolítani. A doktor úr alulra és felülre is koronákat tervezett.
Heinz boldogan tért haza a konzultációról és elmesélte feleségének a jó hírt. 2 hétre utaztak Budapestre, ami alatt 14 alsó és 14 felső cirkónium korona készült.
Heinz nagyon elégedett volt a végeredménnyel, örült, hogy nem halogatta tovább a kezelést és így foghúzás nélkül “megúszta” a dolgot.

Giuseppe

Giuseppe Olaszországban él. Foghiányai pótlását anyagi okok miatt halasztgatta.
Amikor már egyre komolyabb gondot okozott neki, hogy harapása megsüllyedt és rágni is nehezen tudott, felkeresett bennünket, hogy segítsünk problémáján. Dr. Erdélyi Fruzsina 28 fémmentes korona/hídpótlással funkcionálisan és esztétikailag is helyreállította Giuseppe fogait.
Giuseppe büszkén mesélte, hogy mióta megszépült fogaival hazatért, ismerősei a “helyi Brad Pittnek” keresztelték.

Schale/Venee:

Ottó

Ottó 45 éves magyar ügyvéd. Felesége évek óta a páciensünk, a féléves kontrollvizsgálatokra mindig szorgalmasan jár, így neki többnyire csak apróbb kezelésekre szokott szüksége lenni.
Szemben Ottóval, aki egy rossz, fájdalmas fogászati emlék miatt 8 éve nem járt fogorvosnál. Végül felesége unszolására kereste fel rendelőnket. Az első konzultációra még a felesége is elkísérte, támogatta.
Dr. Szendrei Balázs kezelési tervet készített Ottónak, amit lépésről lépésre megbeszéltek. Elmondása szerint az első kezelés előtt aludni sem tudott, annyira izgult, de amint megkapta az érzéstelenítőt és semmit nem érzett a kezelésből, annyira megnyugodott, hogy az ülés alatt többször is elaludt a fogászati székben.
Ottónak Szendrei doktor úr a fogak állapotától függően 9 nap alatt 10 préskerámia héjat és 18 fémmentes koronát készített, amihez két hosszabb és két rövidebb ülésre volt szükség.
Ottó büszke arra, hogy belevágott a kezelésbe, mi pedig büszkék vagyunk Ottóra, hogy szakítva hanyag szokásával, új fogpótlásaival rendszeresen ellátogat hozzánk a szűrővizsgálatokra.

Christine

Christine német betegünk, 2016. nyarán jelentkezett nálunk, amikor magyarországi unokatestvérénél tett 1 hónapos látogatást.
Régi vágya volt, hogy a rossz állapotban lévő fogait helyrehozassa, de az otthoni fogászati árak mellett sajnos mindig csak 1-1 foga kezelését tudta megoldani.
Unokanővére bátran ajánlott minket, hiszen az ő családja évek óta hozzánk jár fogászatra. Az állapotfelmérésre elkísérte Christinet, aki nem hitt a szemének, amikor meglátta a kezelési terv végösszegét- végre ő is megengedheti magának, hogy álma valóra váljon, ragyogóan fehér fogai legyenek.
Christine minden alsó és felső fogát előkészítettük, és felül 6 préskerámia héjat illetve 8 fémmentes koronát, alul pedig 14 fémmentes koronát készítettünk számára.
Amikor Christine hazatért Németországba, boldogan számolt be róla, hogy nem győzi bezsebelni az elismeréseket az új mosolya miatt, azóta is folyamatosan érkeznek hozzánk városából ajánlása alapján a kedvező áron megszépülni, gyógyulni vágyó páciensek.

Jakob

Jakob egy 33 éves, svájci páciensünk. Gyerekkora óta zavarták a fogai közötti rések, és a fogak színével sem volt elégedett. Biztosítási ügynökként a munkájában is hátrányt érzett emiatt, nem tudott önfeledten mosolyogni az ügyfeleire.
Dr. Erdélyi Fruzsina alulra és felülre 6-6 préskerámia héjat készített.
Jakob ragaszkodott hozzá, hogy formailag minél természetesebb legyen a megoldás. A kezelést esztétikai tervezéssel kezdék, fogtechnikusaink segítségével modellezték a készítendő héjakat, amit fel is próbáltak a fogakra. Amikor Jakob elégedett volt a tervvel, hozzáláttak a munkához. A 12 préskerámia héj 2 ülésben, 7nap alatt készült el.
Jakob maximálisan boldog az eredménnyel, már tervezi a következő látogatást Magyarországra. Mivel a bizalom kiépült közte és orvosaink között, már nyugodtan belevág a rágózónája restaurálásába is.

Jean-Claude

Jean-Claude sebészként dolgozik egy zürichi kórházban. 2018. januárjában keresett fel minket, arról számolt be, hogy – feltehetőleg a stresszes életvitele miatt – a fogait éjjelente csikorgatja, napközben pedig sokszor azt veszi észre, hogy erősen szorítja őket. Ez bizony az évek során nyomot hagyott a fogain, amik lekoptak, megrövidültek és az állkapocsízülete is egyre gyakrabban fájt.
Bal oldalon alul még gyerekkorában kihúztak egy fogat, aminek a pótlását ugyan nem érezte sürgősnek, de Szendrei doktor úr felvilágosította, hogy ez is szerepet játszik az állkapocsízületi problémájában. Emiatt, és mert esztétikailag az alsó fogaival sem volt elégedett, Jean-Claude úgy érezte, hogy a 40. születésnapja közeledtével eljött az idő, hogy tegyen egészségéért, és egyben meglepje magát egy új mosollyal.
Jean-Claude 2 hetet töltött Budapesten 2018. februárjában, és ezalatt Dr. Szendrei 20 cirkónium koronát és 6 préskerámia héjat készített neki. Jean- Claude rendkívül elégedett az eredménnyel, és kiemelte, hogy a saját tapasztalata alapján a magyarországi fogászati ellátás a svájci fogászatok nyomába sem érhet.

Alice

Alice ist eine 28-jährige Modellberaterin. Sie lebt für ihre Arbeit, sie ist der Meinung, dass unser Äußere unsere Innere spiegelt. Ihr Ziel, für die Patienten zu helfen.
Sie hat sich selbst nicht ausgesöhnt, und so fühlte, dass Ihre Zähne den inneren Glanz und die Lebenslust nicht zeigen. Deswegen hat sie im März 2017 zu uns gekommen. Sie hatte eine konkrete Vorstellung.
Sie hat mit Frau Dr. Erdélyi die Übereinstimmung sofort gefunden, die schon 10 Stück obere und 10 Stück untere Kreamikschale, daneben 4 Stück metallfreie Kronen im Ablauf 2 Wochen bearbeitet, und damit für Alice ein neues Lächeln gezaubert. Alice kann noch authentischer das positive Denken strahlen, was in sie lebt.
Ein Kulissengeheimnis, dass sie unsere Arbeitskleidung gewählt hat.

Prothese:

Catharine

Catherine Angliából érkezett a rendelőnkbe. Sokáig nem merte rávenni magát, hogy belevágjon a fogászati kezelésbe, ám amikor 3 hónap alatt több foga is magától kiesett, érezte, hogy nincs mire várnia.
Sajnos addigra az előrehaladott fogágybetegsége miatt a felső fogai menthetetlenek voltak.
Az elkészült CT-felvétel alapján a felső állcsontban az összes fog eltávolítása mellett döntött a kezelőorvosa, Dr. Erdélyi Fruzsina.
Sajnos a fogágybetegség miatt a csontja papírvékonyságúra sorvadt, kiterjedt csontpótlás nélkül nem lett volna esély implantátum beültetésére.
A csontpótlással járó beavatkozás, annak hosszú gyógyulási ideje, valamint a komoly költségek miatt végül Catherine úgy döntött, nem vág bele az implantációba.
Így a felső fogak eltávolítása után azonnal ideiglenes fogsor készült a felső állcsontra, valamint a menthetetlen frontfogak eltávolítása után ideiglenes rögzített híd az alsó állcsontra.
Ehhez 5 napra volt szükség Budapesten. 2 hónap gyógyulás után Catherine visszatért Budapestre a második, befejező vizitre.
Ekkor 10 nap leforgása alatt felülre egy teljes fogsor, alulra pedig 12 fémkerámia korona készült, Catherine pedig újra tud mosolyogni és fájdalom nélkül enni.

Zita

Zita svájci páciensünk. A zürichi klinikánkat 2014-ben kereste fel, miután korábban minden felső fogát eltávolították, és a Svájcban készült fogsorát egyáltalán nem tudta viselni.
Zürichben a konzultáció során Dr. Szendrei Balázs CT-felvételt készített, mely alapján kezelési terv készült Zita számára.
2 alkalommal kellett Budapestre utaznia. Első alkalommal 5 nap alatt a meglévő, erősen mozgó alsó fogait Dr. Szendrei eltávolította, alulra és felülre is 4 Nobel Biocare Replace implantátum került be a front területre.
Természetesen ideiglenes fogsorok is készültek az 5 nap alatt.
Ezután 4 hónap gyógyulás következett, majd az implantátumok becsontosodása után Zita 10 napot töltött Budapesten.
A 10 nap alatt alul és felül is úgynevezett stéges fogsor készült, mely az implantátokra készült stégeknek hála tökéletes stabilitást biztosít.
Evésnél sem mozdul el semmilyen irányba, nincs szájpadlás-része, és ragasztóra sincs szükség viseléséhez.

Christina

Christina lyoni páciensünk. 40 éve nagyon erős dohányos, ami a fogai állapotán is meglátszik. Amikor felkereste a rendelőnket, állandó fájdalmai voltak rágásnál alul és felül is.
Budapesten az első vizit alkalmával kezelési terv készült, melyet Christina azonnal el is kezdett.
Az első kezelés során a kiterjedt gyulladások miatt 9 fogát el kellett távolítani, és ideiglenes fogsorok készültek.
Christina retteg minden fogászati beavatkozástól, kifejezett ellenérzései voltak az implantáció iránt.
Emiatt, amikor visszatért Budapestre a második, befejező vizitre, felül teljes fogsor készült neki, míg alul a saját elülső fogaira híd került.
Az alulra készült híd hátrafelé egy speciális elhorgonyzással egy részleges kivehető fogsort tart, mellyel Christina újra fájdalom és probléma nélkül tud enni.
Első alkalommal 5, második alkalommal 8 napot töltött Budapesten a Orion Dental rendelőjében.

Chris

Chris 31 éves, angol páciens. Rendszertelen életmódja és hanyag szájápolási szokásai miatt a 30. születésnapjára csak néhány foga maradt, azok is menthetlen állapotban.
Amikor felkereste a klinikánkat már egyáltalán nem tudott enni állandó állkapocs-fájdalmai miatt. Dr. Erdélyi Fruzsina az elkészült 3D CT alapján kezelési tervet készített: a megmaradt fogakat a nagy méretű gyulladás miatt el kellett távolítani.
A foghúzásokkal egy időben felül 4, alul 6 db implantátumot kapott, és ideiglenes fogsorok készültek 5 nap alatt.
Ezután 4 hónapig gyógyultak az implantátumok, majd elkészültek a végleges pótlások: felül a 4 Nobel Biocare implantátumon elhorgonyzott stéges fogsor, alul a 6 db implantátumra rögzített híd.
Chris élete a pótlások elkészülte óta gyökeresen megváltozott. Újra mer ismerkedni és minden gátlása teljesen megszűnt.

Ibrahim

Ibrahim egy francia páciensünk, aki korábban kivehető fogsorokat viselt alul és felül is. A nagy szájpadlás-rész miatt viszont a felső fogsorát egyáltalán nem tudta hordani.
Folyamatosan hányingert, öklendezést okozott neki a fogsor szájpadlás-része, emellett a stabilitással is gondok voltak.
Ragasztó nélkül a fogsorok mozogtak, beszéd közben folyamatosan azon izgult, hogy kiesik a szájából a pótlás. Emiatt végső elkeseredésében kereste fel klinikánkat.
Alulra és felülre is implantátumokon rögzített stéges fogsort kapott, amivel maradéktalanul elégedett. Fogsorai nem mozdulnak el sem rágás, sem beszéd közben.
A felső szájpadlás-rész nélküli fogsornak hála gondtalanul tudja viselni fogpótlásait. “