Before
After

Jean-Claude sebészként dolgozik egy zürichi kórházban. 2018. januárjában keresett fel minket, arról számolt be, hogy – feltehetőleg a stresszes életvitele miatt – a fogait éjjelente csikorgatja, napközben pedig sokszor azt veszi észre, hogy erősen szorítja őket. Ez bizony az évek során nyomot hagyott a fogain, amik lekoptak, megrövidültek és az állkapocsízülete is egyre gyakrabban fájt.
Bal oldalon alul még gyerekkorában kihúztak egy fogat, aminek a pótlását ugyan nem érezte sürgősnek, de Szendrei doktor úr felvilágosította, hogy ez is szerepet játszik az állkapocsízületi problémájában. Emiatt, és mert esztétikailag az alsó fogaival sem volt elégedett, Jean-Claude úgy érezte, hogy a 40. születésnapja közeledtével eljött az idő, hogy tegyen egészségéért, és egyben meglepje magát egy új mosollyal.
Jean-Claude 2 hetet töltött Budapesten 2018. februárjában, és ezalatt Dr. Szendrei 20 cirkónium koronát és 6 préskerámia héjat készített neki. Jean- Claude rendkívül elégedett az eredménnyel, és kiemelte, hogy a saját tapasztalata alapján a magyarországi fogászati ellátás a svájci fogászatok nyomába sem érhet.